De cand ma stiu, femeile au zis dintotdeauna ca isi doresc o nunta magica. Daca inainte asta nu era posibil, acum poti avea divertisment la propria nunta. Si nu unul oarecare, ci unul magic care sa iti faca invitatii sa zambeasca din toata inima. Faptul ca exista magicieni pentru nunta, nu este pentru ca sunt nuntile plictisitoare, ci pentru ca avea un magician pentru nunta este acel stil magic pe care l-am vazut destul de rar la nunti, dar care prinde.

Lumea se entuziasmeaza cand vede acest concept, pentru ca este nou, dar pentru asta avem nevoie de un magician, ca nuntasii sa se simta bine si sa vorbeasca despre nunta noastra cateva zile dupa. Cum ar fi ca magicianul sa faca tortul sa dispara? Un magician pentru nunta este acel ceva pe care ar trebui sa-l ai, in cazul in care iti doresti un eveniment de neuitat. Nu se mai poarta evenimentele la care nu gasesti nimic creativ, creativitatea tine de nunta pe care vrei sa o organizezi si magiciile pe care vrei sa le vezi de la magicianul in sine care iti poate face mireasa sa fie fericita. Cine nu vrea sa se distreze? Nu cred ca exista cineva. Un magician artistic nu este un clown. Cand zic ca lumea se distreaza ma refer la efectele artistice pe care acesta le poate presta la o nunta.

Capture

Iar Magicianul Lorenzo-Cristian isi face bine treaba de peste 20 de ani de cand a invatat primul truc de magie. Pasiunea si perseverenta i-au adus acestuia titlu de artist de talie internationala, cu peste 10 ani de experienta acumulata in Ibiza, Madrid, Barcelona, Londra, ski resorturi si Austria.  Ceva mai personalizat si mai de impact ca un magician pentru nunta, eu nu cred ca vei putea gasi. E singura care ca nunta sa devina una de vis, magica, si sa te bucuri de ea impreuna cu nuntasii. Asta este adevarul divertisment de calitate pe care ti-l poti oferi tie si miresei tale.

Lorenzo-Cristian.ro este site-ul magicianului pentru evenimente si nunti, iar cine stie ca isi doreste ceva magic, il poate contacta, pentru ca… cu siguranta acest magician va poate face cea mai magica nunta. Daca tot se face o nunta o singura data, macar sa fie magica!

Leave a Reply