Animalele fac parte din viata noastra mai ales atunci cand le crestem de mici si dupa cativa ani nu ne mai putem desparti de ele. Cand deja devine un membru imporrtant al familiei, animalul are parte de aceleasi tratamente precum un om. In acest caz, vizitele la veterinar nu trebuie neglijate cand stai cu animale in casa. E bine sa le faci toate tratamentele necesare pentru a scapa de paraziti si alte probleme care pot afecta si oamenilor.

Eu am mai multe pisici si stau la tara. E altfel cand ele au pe unde sa alerge toata ziua, insa chiar si asa, lunar merg la medic in Sibiu unde le fac verificari pentru a fi totul in regula. Acum suntem cu toate analizele si vaccinurile la zi ceea ce este foarte important. Daca esti un iubitor de animale si stai in Sibiu, iti recomand sa duci animalul preferat la un control de rutina macar la 2-3 luni. Sunt foarte multe cabinete veterinare care iti pot oferi servicii veterinare la cele mai mici preturi.

Atunci cand e nevoie, eu duc pisicile la Clinica Veterinara PetLine. Sunt niste oameni extraordinari care fac tot posibilul sa puna pe picioare orice vietate cand le intra pe usa. Aici gasesti oricand si preturi foarte mici, asa ca merita sa incerci serviciile lor. Ce mai astepti?

Ia-ti animalul si du-l la un control daca vrei sa fie sanatos toata viata. Orice vaccin si deparazitare sunt necesare mai ales cand vine primavara. Deja m-am pregatit de noul sezon si pisicile mele sunt nerabdatoare sa inceapa sezonul de vanatoare de soricei. Pana atunci le fac toate analizele si vaccinuri pentru a nu lua boli si paraziti de la soareci. Fa si tu o vizita la medic cu animalul tau si pastreaza-l sanatos mereu.

 

Leave a Reply