Când utilizatorii caută un anumit produs pe Internet, nu îi interesează decât să ajungă cât mai repede la un site, care le poate oferi ceea ce caută. Corporația Google este ferm hotărâtă să dirijeze utilizatorii către paginile, care au un conținut adecvat și este concret legat de acel subiect.

Concurența în servicii SEO este acerbă, toți vor să ajungă pe prima pagină a rezultatelor, însă acest lucru poate fi atins doar de primele zece site-uri. În servicii SEO există o lege nescrisă, nimic nu se efectuează înainte de a face o analiză amănunțită a situației de fapt. Această analiză SEO se pornește imediat pe două ramuri. Prima ramură se ocupă de factorii interni, care pot influența calificativul paginii acordat de Google. Se verifică codul sursă, linkurile interne, cât și calitatea conținutului în site.

servicii SEO

Orice detaliu minor, ce se poate corecta, trebuie identificat, fiindcă fiecare punct poate influența negativ rezultatul propus prin servicii SEO. Cealaltă ramură este analiza offsite. Această analiză caută posibilele erori externe, care pot fi foarte grave și dăunătoare.

Leave a Reply