De multe ori ne dorim mai multe lucruri de la viata. Pentru asta e nevoie si din partea noastra de mai multe sacrificii. Oricine face sacrificii in viata. Oamenii credinciosi aleg mereu cele mai bune lucruri si decizii fiindca vor sa aiba o viata linistita si frumoasa alaturi de familie. Acum ceva vreme am luat parte la prima predica si am ramas placut impresionat sa vad o multime de oameni care se bucura si zambesc la fiecare cuvant rostit de predicator. Cel mai mult mi-a placut insa sa aud vorbele frumoase ale predicatorului care ne-a oferit multe invataturi speciale si frumoase. Ori de cate ori ai ocazia, e bine sa asculti invataturile predicatorului si sa te bucuri de fiecare minut din viata ta.

Daca nu poti merge la predica, poti asculta online predicile si online. Cei de la Maranatha ti-au pregatit un site unde sunt postate ultimele predici ale celor mai cunoscuti predicatori din Romania. Pe langa predicile video, Maranatha s-a gandit sa faca si un site cu schite de predici. Pe acest site gasesti ca un rezumat, la fiecare predicator. Eu caut zilnic predici noi din care sa ma inspir pentru viata mea. Si in familie toata lumea asculta si citeste predici fiindca pentru a fi un om bun trebuie sa ii asculti si pe ceilalti. Predicile noastre pot fi de ajutor in luarea unor decizii importante dar si motivationale.

Capture

Sper sa ma motiveze in fiecare zi predicile acestea si sa le ofer si celor dragi o multime de motive sa se bucure de viata alaturi de mine. Fii si tu un om mai bun. Fa-le surprize celor dragi, ofera-le momente unice si speciale, dar cel mai important lucru, iubeste-i. Intra acum pe site si citeste cele mai frumoase schite de predici online.

 

Leave a Reply