Pe langa ca detinerea unui autovehicul iti ofera un anumit gra de confort si independenta iti ofera si multe batai de cap. Acestea sunt pricinuite de reviziile tehnice pe care mai devreme ori mai tarziu trebuie sa le faci. Chiar daca prin amanarea efectuarii reviziilor tehnice necesare consideri ca faci o economie la bugetul tau, care si asa este destul de mic, adevarul este cu totul si cu totul invers. Asa cum scriam mai sus, la un moment dat este inevitabil sa nu fii nevoit sa apelezi la serviciile unui service auto. Pentru ca asa cum am specificat mai sus, unii dintre noi amana acest lucru la maxim, in momentul in care inevitabil ajungi la service vestile nu sunt deloc placute pentru bugetul tau, ba dimpotriva. Necesitatea schimbarii sistemului de distributie reprezinta una din cele mai costisitoare vesti pe care le poti primi de la service-ul auto la care ai dus masina. In cazul in care detii un autoturism Ford pot sa spun ca esti o persoana norocoasa. De ce? Cu siguranta nu pentru ca piese auto Ford ar fi ieftine ci pentru ca vreau sa iti recomand achizitinarea acestora din acest magazin piese Ford. Chiar daca la prima vedere acesta este un magazin de piese auto ca oricare altul, adevarul este ca exista anumite diferente intre acesta si alt magazin de piese auto. Care sunt acestea?

banner_10_8 (1)

In primul rand faptul ca este importator piese Ford, ceea ce inseamna ca piesele comercializate de catre acest magazin sunt originale, ele fiind importate din Germania.

Chiar daca nu exista pe stoc o anumita piesa auto comandata acest lucru nu inseamna ca este refuzata comanda. In cazul in care clientul are amabilitatea de a astepta, in maxim 3 – 7 zile acesta intra in posesia piesei auto dorite, importul facandu-se asa cum am precizat anterior din Germania.

Nu in ultimul rand, reducerile care se ofera in cazul in care achizitionarea de piese auto sa realizat prin intermediul magazinului online reprezinta un alt criteriu de departajare.

Pentru ca scriam mai sus ca esti o persoana norocoasa in cazul in care detii un autovehicul Ford caruia trebuie sa ii schimbi distributia, iti recomand achizitionarea acestui pachet distributie cu pompa apa Focus 2011 – 2016 motor 1.6 TDCI.

 

Leave a Reply