Hanoracul este unul dintre articolele vestimentare care desi la prima vedere pare ca a fost creat pentru a fi purtat de catre barbati el reprezinta o alternativa foarte buna si pentru reprezentantele sexului frumos. Acest lucru se datoreaza versatilitatii de care se bucura acest articol vestimentar. Daca versatiitatea de care se bucura hanoracul nu te-a convins pana acum sa ai in gareroba ta cat mai multe hanorace de pe Answear iata care sunt tinutele vestimentare la care poate apela o femeie atunci cand vrea sa poarte un hanorac.

Stilul sportiv incepe sa prinda din ce in ce mai mult si la reprezentantele sexului frumos si nu doar la barbati cum se intampla pana acum cativa ani. Acest lucru se datoreaza faptului ca femeile au inteles ca abordand stilul vestimentar sportiv nu pierd sub nici o forma din punct de vedere a feminitatii, ba dimpotriva. Purtarea unei camasi alaturi de un hanorac si o pereche de blugi ofera imaginea unei tinute vestimentare sportive, lejere dar elegante intr-o oarecare masura lucru care pentru o reprezentanta a sexului frumos care se respecta conteaza enorm de mult. Daca nu esti adepta camasilor acestea pot fi inlocuite cu succes de catre bluze femei in aceasta varianta de vestimentatie.

Daca tot am pomenit despre tinute elegante, hanoracul poate fi utilizat cu succes de catre reprezentantele sexului frumos in tinute vestimentare elegante. Una dintre acestea este compusa dintr-un hanorac, fusta neagra precum si o bluza eleganta dar lejera in acelasi timp. Incaltamintea sport nu reprezinta singurul tip de incaltaminte ce poate fi purtat alaturi de un hanorac ci acesta poate fi purtat alaturi de o pereche de botine cu toc. Acest tip de incaltaminte merge la perfectie alaturi de tinuta vestimentara prezentata mai sus.

Desi poate pare destul de greu de crezut hanoracul poate fi purtat cu succes de catre reprezentantele sexului frumos chiar si atunci cand acestea merg la o petrecere. Pentru ca acest lucru sa poate fi posibil este nevoie de purtarea unui hanorac supradimensionat care sa vina cat mai lejer peste fusta mini ce trebuie sa se regaseasca in aceasta combinatie.

Nu in ultimul rand hanoracul se poate regasi si in tinuta vestimentara office abordata de catre reprezentantele sexului frumos. Aceasta pe langa hanorac mai trebuie sa cuprinda o pereche de blugi clasici ori o pereche de pantaloni de costum. Pantofii cu toc stiletto reprezinta cea mai buna varianta de incaltaminte pe care o femeie o poate alege atunci cand vine vorba despre abordarea acestui stil vestimentar.

 

Leave a Reply