Foarte multi tineri fumeaza. Numarul celor care se apuca de fumat de la o varsta frageda, este in continua crestere, iar acest lucru nu face decat sa ne ingrijoreze. Nu este deloc OK sa vezi pe strada copii de 12-14 ani care fumeaza. Probabil de vina este anturajul sau parintii care nu au oferit o educatie mai buna. De multe ori anturajul este cel care ne indeamna la lucruri negative si ne face sa bem sau sa fumam de mici.

Si eu m-am apucat de fumat chiar de la 18 ani. Acum regret ca am inceput sa fumez fiindca mi-a fost foarte greu sa renunt la acest viciu. Am tras multi ani pana cand am reusit sa renunt definitiv la fumat. La un moment dat credeam ca nu voi reusi sa inlatur acest viciu din rutina mea zilnica, insa cand au aparut tigarile electronice, mi-a revenit speranta. Cu ajutotul tigarilor electronice am inceput sa ma las usor de fumat pana cand nu am mai simtit nevoia sa fumez.

A fost o gura de aer proaspat care m-a ajutat sa scap de fumat fiindca aveam doar de pierdut daca continuam sa fumez si acum. Nu sunt deloc bune tigarile, asa ca iti recomand si tie sa incerci o tigara electronica. Cu ajutorul acesteia o sa ajungi usor usor, sa renunti la fumat. Poti sa cumperi lichide tigara electronica atunci cand nu mai ai lichid. Asa economisesti foarte multi bani fiindca o tigara se schimba la 2-3 luni. Doar lichidul se schimba mai des, insa acesta este foarte ieftin, comparativ cu pachetele de tigari.

IMG_4501-800x800

Daca vrei sa te lasi e fumat cu ajutorul tigarilor electronice, atunci iti recomand sa intri pe site-ul celor de la E-smoke. Aici gasesti cele mai bune lichide pentru tigarile electronice la preturi foarte mici. Lasa-te de fumat folosind tigara electronica.

Leave a Reply