curatenie-la-fermaAi fost vreodata la ferma? Daca nu ai crescut la tara nu ai cum sa stii ce este cu adevarat o vaca sau cum oua gaina. Foarte multe lucruri frumoase se petrec la tara, iar orasenii le pierd fiindca nu prefera sa petreaca vacantele de vara si la tara alaturi de bunici. Atunci cand iti dai seama ce ai pierdut, parca ai vrea sa dai anii inapoi si sa mergi alaturi de bunici dupa gaste la garla sau sa mulgi vaca.

Sunt niste momente speciale in care inveti sa faci lucruri uimitoare. Oricand la ferma inveti multe lucruri, chiar si online. De aceea Bugy le-a pregatit celor care nu au vizitat o ferma, niste jocuri cu ferme foarte atractive. Viata la ferma este frumoasa dar nu este chiar asa de usoara precum pare la prima vedere. Pentru a tine o ferma pe picioare, e nevoie de multa munca.

Jocurile de pe Bugy sunt atractive. Aici gasesti jocuri de ferme in care trebuie sa livrezi marfa la magazine, sa faci curatenie in ferma sau sa ai grija de animale. Asa vei vedea ce inseamana cu adevarat viata de la ferma. E frumos cand mergi la o ferma doar in vizita, insa la Bugy vei descoperi ca nu este o viata usoara. Chiar si asa, e frumos sa ai grija de animale la ferma. Iti recomand sa incerci astfel de jocuri mai ales daca iti place viata la tara. Ai parte de o experienta noua si cunosti multe animale de care poate nu ai mai auzit pana acum.

Leave a Reply