De ceva vreme m-am apucat de niste jocuri cu biciclete pe internet. Am zis sa mai incerc si altfel de jocuri decat cele de pe PS3. M-am saturat sa ma joc toata ziua pe televizor, asa ca atunci cand am chef de joaca, intru 10-20 de minute pe Pc si caut niste jocuri cu biciclete online.

Imi plac jocurile cu biciclete fiindca am mereu obstacole de depasit. Asa pot sa invat cum sa merg mai bine pe bicicleta si tot felul de trucuri pe care sa le fac ca sa imi impresionez prietenii. De cateva zile am dat peste cateva jocuri foarte tari pe Bugy. Aici au zeci de jocuri cu biciclete sau categorii pe care le poti incerca si tu oricand. Cei de la Bugy au pregatit niste jocuri speciale pentru cei dornici de aventura si pregatiti de doborarea unor noi recorduri.

infocus_extreme_bike

Ma chinui de cateva zile sa bat un record dar e distractiv. Am invatat sa fac foarte multe lucruri cu bicicleta si asta ma bucura. E mult mai interesant decat sa pierd timpul pe afara la coltul blocului.

Oricum, nu ma joc foarte mult timp fiindca scoala e pe primul loc, dar jocurile cu biciclete mereu le am salvate in pc pentru timpul liber. Iti recomand si tie sa incerci cateva astfel de jocuri pe care le poti practica impreuna cu prietenii tai. Asa va veti putea intrece sa vedeti cine este cel mai bun. Sper sa castig toate cursele si sa devin eu cel mai bun biciclist online, daca se poate.

Leave a Reply