Probabil si tu te plimbi destul de des cu autobuzul. Mie nu imi place sa pierd mult timp in trafic cu autobuzul asa ca prefer metroul. Cand vine vorba de jocurile cu autobuze insa, imi place sa incerc mereu jocuri noi cu autobuze. As vrea sa incerc sa conduc un autobuz si in viata reala dar mai am multe de invatat. Pana atunci ma joc diverse jocuri cu autobuze pe care ti le recomand si tie. Gasesti online foarte multe jocuri autobuze interesante.

Cele mai multe jocuri cu autobuze pe care le-am jucat online, le-am gasit pe site-ul celor de la Bugy. Este unul din cele mai mari siteuri de jocuri online pe care am intrat ori de cate ori am avut nevoie sa ma relaxez. Aici gasesc mereu jocuri interesante pe care ti le recomand si tie. Poti incerca zeci de jocuri cu autobuze dar si multe alte jocuri cu masini sau cu impuscaturi.

autobuzul-rock-icon-1

Pe langa jocurile cu masini sau impuscaturi, la Bugy ai sute de jocuri cu personajele tale din desenele animate. Cred ca Mario este cel mai cautat si aici. Cu totii am crescut jucandu-ne cu Mario pe jocurile pe televizor. Chiar si acum imi place sa mai incerc clasicul joc cu Mario. Pe calculator nu am reusit inca sa salvez printesa in jocurile cu Mario dar am doborat cateva recorduri la jocurile cu masini. Daca vrei sa incerci si tu cateva jocuri interesante online, la Bugy gasesti mereu orice joc doresti.

Leave a Reply