Online gasesti foarte multe locuri de munca. Eu am intrat pe eJobs sa caut un loc de munca in vanzari si am gasit cateva anunturi cu joburi la Arabesque. Am mai auzit de aceasta firma fiindca acum ceva vreme mi-am facut casa si am cumparat toate materialele de constructii chiar de la ei. De ce as alege serviciile acestui retailer?

Fiindca in primul rand ofera calitate. Este o firma care pune la dispozitia clientilor cele mai bune materiale de constructii asa ca merita sa lucrezi cu cei mai buni atunci cand ai aceasta sansa. Daca si tu cauti un loc de munca cat mai rapid, atunci poti intra pe siteul retailerului despre care am vorbit. Aici gasesti mereu locuri de munca mai ales in vanzari. Eu ma pricep la vanzari, am cateva companii in portofoliu, asa ca am aplicat si aici. Pentru a aplica la joburile de la acest retailer este foarte simplu fiindca au acum disponibil pe platforma de la eJobs. Chiar si cei de la ZF au scris despre aceasta afacere care creste de la an la an. In prezent, Arabesque are peste 2,700 de angajati iar numarul acestora este in continua crestere fiindca compania se dezvolta de la an la an. Chiar la inceputul anului cei de la Arabesque au deschis un nou magazin cu materiale de constructii in Pitesti, acolo unde au fost create 100 de locuri de munca pentru oamenii din zona. Sper sa gasesc si eu cat mai rapid un loc de munca stabil. Poate primesc un raspuns pozitiv chiar de la acest retailer acolo unde sunt foarte multi aplicanti pentru locurile din vanzari. Este o companie care pune la dispozitia clientilor cele mai bune materiale de constructie, avand in portofoliu peste 25.000 de produse din toate categoriile. Daca vrei sa devii agent de vanzari, ai ce promova pentru aceasta companie fiindca sunt foarte multe magazine care cauta un distribuitor bun de materiale de constructii.

Iti recomand si tie sa intri pe site-ul celor de la Arabesque sau pe eJobs daca vrei sa te angajezi. Depune-ti CV-ul chiar astazi si poti avea ocazia sa lucrezi cu cei mai buni din domeniu. Retailerul face angajari si acum pentru diverse zone asa ca merita sa incerci. Vei avea parte de un loc de munca stabil, salariu bun si o echipa de nota 10 in cadrul companiei. Ce mai astepti? Devino si tu parte din echipa acestui retailer romanesc.

Leave a Reply