Probabil ai fost si tu in situatia in care nu puteai sa te folosesti de masina ta, poate pentru o zi, sau cand ai fost plecat la un drum mai lung. Atunci cand ajungi in Bucuresti si chiar ai nevoie de o masina urgent pentru a ajunge oriunde ai treaba, poti apela si la serviciile de inchirieri auto. In capitala sunt foarte multe firme care ofera servicii de inchiriat masini la cele mai bune preturi. 

Accesati acest link daca vreti sa apelati la cea mai buna firrma de inchirieri auto. Eu am colaborat cu ei multa vreme, in special cand veneam de la aeroport si aveam nevoie de o masina personala pentru toata perioada in care stateam in capitala. Cei de la Expert Inchirieri Auto au foarte multe solutii de calitate astfel incat fiecare client sa fie multumit de serviciile oferite. Pe toata durata inchirierii, compania le pune la dispozitie clientilor sai mai multe beneficii absolut gratuit.

Un lucru foarte important, este faptul ca nu se taxeaza kilometri suplimentari, asa ca vei plati o suma fixa pentru fiecare zi in care te folosesti de masinile celor de la Expert Inchirieri Auto. Am colaborat de multe ori asa ca am devenit si eu un client fidel al acestei firme de masini de inchiriat Bucuresti. Sunt sigur ca si tu poti gasi cele mai bune solutii atunci cand ai nevoie de o masina rapid.

Doar persoanele care au implinit varsta de 25 de ani pot sa inchirieze o masina. Sunt cateva aspecte importante de care se tine cont pentru a asigura calitatea serviciilor dar si siguranta clientilor. Orice masina are inspectia tehnica la zi si asigurarea necesara pentru a circula legal pe drumurile nationale.

Inchirieri auto Bucuresti – Expert inchirieri masini
B-dul Iuliu Maniu, nr7, Cladirea Administrativa Apaca, etaj 1, Biroul 5, Bucuresti 061072
Phone 0754422599
Email : contact@expert-inchirieriauto.ro

Leave a Reply