Mereu cand ma duc la o nunta imi trece prin minte o intrebare: Ce formatie nunta va canta?

Imi place la nebunie sa ma distrez si poate de aceea aceasta intrebare imi vine in minte mai mereu. La orice nunta merg cu placere, atat pentru faptul ca ma ajuta sa ies din cotidian dar si datorita faptului ca imi fac noi prieteni.

Am participat la zeci de nunti si asa am reusit sa imi si fac o impresie despre cum ar arata cea mai perfecta nunta, tot datorita acestui fapt am reusit sa imi dau seama ca nuntile la care se apeleaza la  formatii nunta  au mai multe sanse sa atraga invitatii pe ringul de dans,decat cele la care invitat este un DJ, personal le detest pe acestea ultimele.

Mi-a placut o formatie nunta Bucuresti  cel mai mult, aceast a reusit sa ma cucereasca atat prin melodiile pe care a ales sa le cante, dar si pein modul in care reuseau sa te faca sa dansezi, fie ca sti sau nu si sincer nu pot sa ma laud cu un dans prea bun.

Stim ca formatii nunta Bucuresti sunt cu sutele, dar cu toate acestea formatia aceasta a reusit sa ma incante prin modul lor de a canta, de a ne invita la dans.

Cand imi voi organiza nunta mea, la care va invit daca doriti de pe acum, o sa fie la anul pe 11 iunie 2017, cu siguranta voi opta pentru serviciile celor de la formatia Bucuresti.

 

Leave a Reply