Exista foarte multe tipuri de folii autocolante, insa cel mai mult imi plac foliile autocolante care se folosesc la geamuri. De curand, am deschis o noua firma si avand doi pereti exteriori doar din geam, am decis ca trebuie sa folosesc o folie autocolanta ca sa nu se vada de afara ce se petrece inauntru, ci sa folosesc geamurile pentru a-mi face reclama pozitiva.

Zis si facut. M-am apucat de treaba si am inceput sa caut pe net folie autocolanta de calitate pentru geamurile mele. Am gasit la o firma de specialitate, niste produse foarte bune special pentru ce aveam eu nevoie. Imi place cand vad ca am de unde alege tot ce imi trebuie pentru a pune pe picioare un brand. E greu sa construiesti de la 0 un brand fara sa faci si ceva reclama. De aceea cu ajutorul celor de la Pin.ro am reusit sa imi fac niste folii autocolante foarte interesante.

10007471_594559503974376_8595127806532357208_n

Am gasit acest site pe internet si dupa ce m-am mai interesat la niste amici, am decis sa colaborez cu cei de aici. Iti recomand si tie sa intri pe site-ul celor de la Pin fiindca vei gasi o multime de oferte interesante. Pe mine m-a interesat in special sa gasesc o folie de calitate pentru geamuri si am gasit aici.

Ca si pret, am fost foarte multumit. Raportul pret-calitate este, clar, in favoarea calitatii. Preturile celor de la Pin.ro sunt foarte bune asa ca oricine isi poate personaliza geamurile cu autocolante care au o durata de viata foarte mare. Iti recomand sa le incerci si tu si daca ai o camera pentru copii mici. Le va placea sa se uite pe geam si sa vada personajele lor preferate din desenele animate. Cu ajutorul celor de la Pin.ro iti personalizezi geamul special pe gustul si placul tau.

Leave a Reply