Toate produsele pe care le cumparam au etichete. Anumite produse au cateodata prea multe etichete, mai ales produsele originale care iti pun etichete cu toate detaliile despre produs si cum sa il ingrijesti ca sa fie ca nou si dupa cateva luni sau ani. Nu cred ca citeste nimeni toate etichetele acelea, insa ele sunt puse la dispozitia clientului si mi se pare ceva normal. Cand ai probleme cu produsul cumparat, e bine sa ai la indemana toate indicatile notate pe eticheta.

De multe ori am vazut ca pe produse sunt puse si etichete din carton. E un carton special pentru etichete asa ca este interesant. Imi place sa cumpar produse si dupa cum sunt prezentate. Reclama dar si informatiile date pe eticheta sunt utile uneori. Aici vorbim de informatiile esentiale, nu zecile de propozitii cu „cum se foloseste”, etc.

IMG_9893-280x182

Pe etichetele principale ale oricarui produs trebuie sa apara ceea ce vrem sa stim mereu. Din ce este facut produsul, calitatea acestuia, poate si garantia, data de fabricatie. Sunt cateva lucruri importante de care orice comerciant trebuie sa tina cont. Si eu am vandut produse facute in casa. Am ales sa le etichetez pe toate folosind etichete din carton de la Agrafa.

La Agrafa am gasit foarte multe modele de etichete. Au si template-uri speciale daca nu vii tu cu o idee proprie. Cartoanele pot fi albe si lucioase sau de diferite culori in functie de preferintele fiecaruia. Acestea se pot face in diverse forme prin stantare. Iti recomand si tie Agrafa pentru etichete, deoarece de aici am luat etichete special pentru produsele mele si mi-am vandut foarte bine marfa. Clientul este atras de lucrurile frumoase, asa ca daca ai nevoie de etichete frumoase, Agrafa te ajuta. Aceste etichete din carton se potrivesc pentru orice tip de produs din comert.

 

Leave a Reply