Atunci cand vorbim despre videochat, unii dintre noi tindem sa avem o parere reticienta cu privire la acest subiect. De ce? Foarte simplu, deoarece unii pot considera sau pot compara videochatul cu prostitutia, insa acesti doi termini sunt foarte diferiti. Prin definitie, prostitutia inseamna a intretine in mod voit si repetat, raporturi sexuale cu un numar nelimitat de barbati in scopul obtinerii diferitor favoruri sau a obtinerii banilor. Pe cand videochatul este conversatia pe care doua persoane o au prin intermediul unei camera video. Asa ca unul dintre multele mituri legate de videochat este ca si spulberat, dar din pacate aceasta nu este singura comparatie pe care oamenii neavizati o fac in legatura cu videochatul . O alta chestie pe care unii dintre noi o pot considera subiect tabu daca pot spune asa, este faptul ca videochatul cuprinde nuditate. Din aceasta cauza unele fete sunt retinute cand vine vorba de acest subiect, dar sa stiti ca nu toate studiourile de videochat din Romania sunt la fel. In unele studiouri fetele de acolo sunt libere sa face cea ce doresc, mai exact daca ele nu vor sa se dezbrace sau sa faca alte chestii pe care vizitatorii le cer, acestea nu sunt obligate sa se dezbrace.

O alta comparatie pe care oamenii tind sa o faca este cea dintre videochat si favorurile sexuale care se pot intampla acolo. Aceasta frica mai bine zis a tinerelor este oarecum nefondata deoarece majoritatae studiourilor lucreaza foarte profesiunist si ca si cum asta nu ar fii de ajuns, majoritatea personalui din aceste studiouri  este de sex feminin, ceea ce implica din prima ca nu prea ai cum sa fii exploatata sexual decat daca cine stie exista o lesbianca ceva, glumesc, aceste favoruri sexuale sunt interzise in orice studio profesionist si legal de videochat din Romania, asa cum este Charm studio.

Ca tot vorbim de legalitate, in primul rand am de spus ca videochatul este foarte legal. Aceste conceptii care spun ca videochatul nu este legal se datoreaza acelor cazuri in care unii au folosit studiourile de videochat ca un paravan pentru alte afaceri ilegale cum ar fii prostitutia, traficul de droguri si multe alte activitati ilegale. Tocmai din cauza acestor baieti rai, daca le pot spune asa, studiourile legale de vidochat au cumva de suferit. Dar nu numai studiourile ci si fetele care lucreaza in astfel de sudiouri deoarece lumea tinde sa judece prematur, si cand afla ca vecina lor face videochat, gata! Ea o prostituata care ii e lene sa munceasca si prefera sa faca bani vanzandusi trupul. Tocmai din cauza acestor etichete multe din fetele tinere sunt rusinoase cand vine vorba de videochat. Cu toate ca este mult mai neplacut sa lucrezi intr-un club ca animatoare, unde te privesc atatia barbati care te vor, te ating, iar unii mai nesimtiti se si dau pe langa tine propunandu-ti diferite treburi si socoteli. Din fericire toate aceste conceptii false pe care oamenii le au atunci cand vine vorba de videochat  se intalnesc din ce in ce mai putin, deoarece oamenii au acces la informative mai usor si realizeaza ca videochatu nu este chiar asa cum cred ei.

Leave a Reply