Cand mi-am cumparat apartamentul am oscilat initial intre a alege o casa sau un apartament. Vedeam pe Internet si nu numai o multime de anunturi cu imobiliare Sibiu si nu ma puteam hotari ce sa aleg. In cele din urma, am gasit agentia imobiliara NewConceptLiving si m-au incantat mai mult ofertele de vanzare apartamente Sibiu decat cele de vanzare case.

Piata de imobiliare Sibiu este una destul de vasta si m-am bucurat ca am avut de unde alege. Mai greu era daca gaseam 2-3 oferte de vanzare apartamente Sibiu. Insa, nu a fost asa. Am gasit o multime de oferte pe placul meu. Am vorbit cu cei de la agentie si le-am zis ce imi doresc si am mers impreuna sa vad cateva apartamente. Primul mi-a placut foarte mult, insa, zona nu era una foarte accesibila pentru nevoile mele si ale familiei mele. Mi-a placut si al doilea apartament, insa nu era terminat complet si mi-am zis ca nu am rabdare sa mai astept. Al treilea insa a fost cu noroc. Am gasit un apartament intr-un bloc nou, un apartament exact asa cum imi doream. Se afla intr-o zona confortabila, e destul de multa liniste, suprafata este una potrivita si am si loc de parcare. Apartamentul nu era mobilat, insa avea facute toate finisajele. Nu voiam un apartament mobilat, deoarece am vrut sa imi cumpar o mobila cum imi place.

Chiar daca imi permiteam sa imi cumpar si o casa, nu am vrut sa cumpar o casa, ci un apartament. Mi-ar placea sa stau la casa, insa, timpul nu imi permite sa imi ingrijesc locuinta asa cum mi-as dori. In plus, casele care mi-ar fi placut se aflau mult prea departe de zonele dorite de mine.

La apartament parca e mai simplu de locuit, chiar daca esti mai mult timp intr-un saptiu inchis, poti avea vecini ciudati sau prea mult zgomot.  Insa, nimeni nu ma impiedica sa ies in parcul din fata blocului atunci cand vreau sa iau o gura de aer proaspat, vecinii sunt oameni agreabili si zgomotul chiar nu ma deranjeaza.

Daca vrei sa cumperi o casa sau un apartament in cele mai bune conditii, in cel mai scurt timp, vezi ce oferte de case si apartamente noi Sibiu exista la NewConceptLiving, o agentie imobiliara gata sa te ajute sa-ti gasesti locuinta perfecta.

Leave a Reply