Cursierele sunt folosite pentru trasee lungi pe sosea. Am incercat pentru prima oara o cursiera, atunci cand am plecat la un traseu de 200 km impreuna cu cativa amici. Am ramas placut impresionat de calitatea acesteia si de atunci folosesc doar cursiere cand vreau sa plec la drum lung. De ce e bine sa folosesti o cursiera? Pai in primul rand, sunt foarte agile si prinzi viteze foarte mari. Am reusit sa prind si 100 km/h cu o cursiera. Bine, ca am si dat foarte multi bani pe ea, insa isi merita fiecare leu in parte.

Cu cat sunt mai scumpe, cu atat sunt mai bune si bicicletele. Am si Mountain Bike-uri, insa prefer sa merg pe asfalt cand vreau sa ma plimb cu bicicleta. Inainte faceam trasee montane cu bicicletele, dar imi place mai mult viteza, iar cursiera este o bicicleta de viteza si de drum lung. Daca ar fi sa recomand o bicicleta buna, as alege din modelele celor de la Cube. Au cursiere foarte bune, usoare si rezistente.

Folosesc aceeasi cursiera de 4 ani si inca arata ca noua. Chiar zilele trecute am gasit cateva cursiere interesante pe site-ul celor de la Hypersport. Cu doar trei mii de lei iti poti lua de aici cea mai tare cursiera Cube. E un model mai nou fata de a mea, deci o recomand. Imi place calitatea, asa ca atunci cand vad un produs bun si ieftin, il recomand si celorlalti. Cei de la Hypersport au cele mai tari produse de sport, iar la categoria de biciclete gasesti oricand o bicicleta pe placul tau. O sa imi schimb si eu cursiera cu un Cube nou, aici avand la dispozitie foarte multe modele interesante. Pe langa biciclete, la Hypersport poti gasi oricand accesorii de care orice biciclist are nevoie. Intra si alege si tu o cursiera de calitate.

logo

 

Leave a Reply