Recunosc ca de multe ori prefer sa citesc o carte crestina decat tot felul de romane plictisitoare. Citind o carte crestina, pot sa invat multe lucruri interesante si atractive despre religia mea si astfel imi pot da raspunsul singur la multe intrebari pe care mi le pun in fiecare zi legat de religie.

Sper sa am timp si sa citesc cat mai multe carti crestine in aceasta perioada. Am inceput sa caut cele mai bune librarii crestine pe internet si am gasit una foarte interesanta de unde pot comanda carti crestine chiar si de pe calculator. De la Libraria Maranatha mi-am cumparat o multime de carti crestine printre care si cea ai importanta, Biblia. Am citit-o de doua ori si o sa o mai citesc de cateva ori pana voi imbatrani.

logolibmar

Orice carte care te atrage nu te plictiseste niciodata. Am inceput recent sa citesc tot felul de carti crestine care mai de care mai interesante. Daca ar fi sa recomand cateva, ti-as sugera sa incerci romanele crestine. Eu am doua autoare preferate, Lynn Austin si Janette Oke. Acestea au scris o multime de romane crestine foarte frumoase si pline de lectii de viata pe care le poti invata si tu.

E bine sa iei in seama multe invataturi de viata fiindca iti sunt de folos pe viitor. Deci incearca sa citesti cel putin o carte a acestor autoare de succes. Pe langa asta poti citi cateva capodopere scrise de unul din cei mai buni doctori, Ben Carson. Acest om a reusit sa salveze zeci de vieti si acum le ofera si celorlalti posibilitatea de a invata atat din lucrurile bune care le-a facut cat si din greselile sale. Ma bucur ca am dat peste cea mai buna librarie online de unde imi pot lua acum cartile mele preferate. Intra pe Libraria Maranatha si comanda cele mai bune carti.

Leave a Reply