Pe perioada liceului am fost cazata intr-un camin de elevi. Cel mai mare cosmar al meu a fost lenjeria de pat alba. Ma simteam exact ca la spital. Abia asteptam sfarsitul de saptamana pentru a merge acasa si pentru a ma putea bucura de frumoasele mele lenjerii de pat Disney  pe care parintii mi le cumparau cu mare drag. Acolo insa, nu aveam voie sa vin cu lenjerie de pat de acasa, deci, trebuia sa ma conformez situatiei.

Timpul insa a trecut si am ajuns la facultate. Mi-am inchiriat un apartament si am inceput sa cumpar cele necesare. Printre primele lucruri cumparate de mine la acea vreme au fost doua lenjerii de pat bumbac. Cosmarul lenjeriilor de pat albe se incheiase. Acum imi cumpar aproape in fiecare an cate o lenjerie de pat noua. Cea veche o trimit unor rude de la tara. Ii spun eu cea veche, insa arata extrem de bine. Cumpar lenjerii de fiecare data de pe asternuturisiprosoape.ro si sunt foarte multumita de alegerile facute.

tac-madame-lila-lenjerie-de-pat-din-bumbac-satinat-2-persoane

Pentru mine conteaza foarte mult cum arata lenjeria de pat, ce imprimeu are pe ea. Cand eram mai mica, imi placea sa vorbesc cu personajele imprimate pe lenjeria de pat. Cand am mai crescut, alegeam imprimeuri care sa ma indemne la visare, care sa ma faca sa ma simt intr-o alta lume. Ai mei au observat din timp cat de mult conteaza pentru mine lenjeriile de pat si mereu m-au lasat sa le aleg chiar eu.

Chiar si astazi le aleg cu grija. Imprimeul conteaza mult pentru mine. De cele mai multe ori, lenjeriile mele de pat au imprimeuri florale. Le ador pur si simplu. Sunt extrem de frumoase si ma fac sa ma simt confortabil atunci cand ajung seara in pat, dupa o zi grea de munca.

 

Leave a Reply