Nu stiu cati dintre voi stiu, dar Biblia este cea mai citita carte din lume. Consider ca este cartea care nu trebuie sa lipseasca din nici o biblioteca. Indiferent daca esti credincios sau nu, biblia trebuie sa ocupe un loc de cinste in biblioteca ta.

Sunt sute de editii si exemplare, care mai de care mai frumos imbracate si care sigur te vor indemna sa le cumperi. Si mai mult ca sigur ca odata ce ai cumparat-o, o vei si citi. Desi poate va trece un timp de la momentul in care ai gasit biblia de vanzare si te-ai hotarat sa o cumperi, pana la momentul in care o vei si citi.

img_20140623_173901Eu am citit prima data biblia la varsta de 14 ani, era o biblie cu multe imagini, o biblie mai mult pentru copii dar care mi-a fost foarte draga. Recunosc ca pe atunci nu am fost foarte atenta la mesaj, eram ocupata sa ma bucur de imagini.

Mi-am reaminti de Biblie si de faptul ca nu am citit-o cu adevarat pe la varsta de 25 de ani. Atunci am recitit-o, constiincios, cu atentie, si mi-am dat seama ca am avut de pierdut ca nu am citit-o mai devreme. Vei gasi cu siguranta multe site-uri care sa ofere biblia de vanzare, asta in cazul in care nu ai timp sa mergi prin librarii.

Solutii pentru a cumpara biblia se gasesc, tot ce ai de facut este sa te hotarasti ca este o carte pe care trebuie sa o ai si pe care trebuie sa o citesti.

Leave a Reply