Oricat de stabil ai fi din punct de vedere financiar, evenimente neprevazute pot aparea oricand iar aceste evenimente pot insemna nevoia de o suma mare de bani pe care trebuie sa ii obtii intr-un timp foarte scurt. Daca ai o afacere, momentele in care ajungi intr-un impas financiar sunt aproape inevitabile iar plata unor anumite servicii este obligatorie si nu poate fi amanata. Si in viata particulara pot aparea probleme financiare, de exemplu urgentele medicale sau in cazuri mai fericite, nevoia unei vacante relaxante. Asadar cea mai buna si mai folosita metoda de a obtine banii necesari foarte rapid este amanetul. Insa nu ai nevoie neaparat de bijuterii sau produse electrice pentru a obtine un imprumut, acum poti obtine un credit chiar cu propria masina. Cu un amanet auto ai avantajul ca poti obtine sume mult mai mari de bani.

Amanetandu-ti masina poti obtine banii de care ai nevoie pe termen scurt, creditul auto fiind o modalitate foarte rapida de a face rost de bani. Procesul de realizare a imprumutului este  unul foarte simplu si rapid. Specialistii iti vor evalua masina la sediul lor insa unele firme pot face evaluarea vehiculului prin telefon. Poti garanta cu o gama foarte larga de autovehicule, motociclete, rulote sau ATV-uri. Poti primi un imprumut de pana la 75% din valoarea masinii. Tot ce trebuie sa faci este sa semnezi contractul si sa predai autoturismul impreuna cu actele iar suma de bani o vei primi pe loc. Tot acest proces nu va dura mai mult de jumatate de ora. Masina ta va fi in siguranta si supravegheata 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana asa ca nu ai motive de ingrijorare. Masina o vei lua exact asa cum ai lasat-o dupa ce ai achitat valoarea contractului. Aceasta firma de amanet auto este foarte intelegatoare si indulgenta cu clientii asa ca nu trebuie sa te temi ca iti vei pierde masina daca nu poti achita creditul.

logo-auto-credit-desktop

Aici iti poti amaneta masina indiferent de tipul sau vechimea acesteia si tu vei obtine banii de care ai nevoie intr-un timp extrem de scurt si avand garantia ca masina ta va fi in siguranta.

Auto Credit

Splaiul Independentei nr. 319 Bucuresti, 060044
Phone: 0740 003 991
Fix : 021.313.85.28 Fax : 037.402.51.11
E-mail: office@imprumutcumasina.ro
Bulevardul Mamaia, Nr. 294, Parter Hotel Bulevard Constanta,
Phone: 0754.223.058
Fix : 021.313.85.28 Fax : 037.402.51.11
E-mail: office@imprumutcumasina.ro

Leave a Reply