Te-ai întrebat vreodată cum va arăta lumea în viitor? Te-ai gândit vreodată ce ar fi dacă, în urma unui accident sau eveniment neașteptat, lumea pe care o cunoști s-ar transforma radical?

Callie trăiește într-o lume post apocaliptică, unde sporii au ucis o mare parte a populației, singurii care au mai rămas în viață fiind tinerii – ce poartă denumirea de Starters- și bătrânii – ce poartă denumirea de Enders.

Dacă în societatea contemporană un tânăr are mai multe șanse în ceea ce privește bunăstarea stilului său de viață, în lumea lui Callie puterea este deținută de Enders, iar tinerii sunt nevoiți să trăiască de pe o zi pe alta.

Bătrânii își doresc însă ceva ce teoretic nu ar putea fi cumpărat: tinerețea. Însă ”Banca de corpuri” le oferă această posibilitate. În schimbul unei sume de bani, aceștia pot închiria trupurile unor tineri. Callie, nevoită de circumstanțe, apelează la Banca de corpuri, închiriându-și corpul pentru a obține suficienți bani pentru a-și trata fratele bolnav. Lucrurile încep însă să se complice când chiriașa lui Callie nu este  bătrână obișnuită, ci una ce folosește corpul tinerei pentru a-și duce la capăt un plan.

Maturitatea de care dă dovadă eroina noastră este impresionantă.

Pentru cei ce au o imaginație bogată, dar sunt firi sensibile, unele scene pot părea dure.

Leave a Reply