Secretul soțului

Liane Moriarty

 

Felul în care sunt alternate cele trei planuri te poate duce în eroare inițial.
 Indiferent că eşti iubitor de acţiune, romantism, cărţi poliţiste sau dramă, această carte cu siguranţă nu te va plictisi.

Deşi titlul te duce iniţial cu gândul la o telenovelă dramatică sau la o poveste de dragoste, această carte nu încetează să surprindă. Nu mi-aș fi imaginat nici într-o mie de ani ce avea să urmeze.

La început eram puțin confuză. Nu înțelegeam ce legătură există între cele trei povești pe care le întâlnim inițial și care par a nu avea nimic în comun cu excepția Zidului Berlinului și a unei emisiuni TV despre oameni obezi.

Cu toate acestea, pe la jumătatea cărții, cele trei planuri încep să se îmbine. Până să realizezi ce se întâmplă, te trezești captiv într-o carte a cărei acțiune te ține prizonier, dornic să aflii mai mult.

Când o mamă exemplu și o soție model află că soțul său iubitor ascunde un secret macabru despre care ea nu trebuia să afle decât după moartea lui, toată viața ei se răstoarnă la 180 de grade. În interiorul ei se duce o luptă, între a face ceea ce e corect și a-și proteja familia.

Însă familia ei nu este singura ce are de suferit în urma acestui secret…

Leave a Reply