Adela Spune
Adela Dan

Nerecomandată bărbaților cărora le lipsește simțul umorului.

Adela Dan reușește să satirizeze realitățile zilelor noastre sub forma unor povestiri amuzante și perfect verosimile.

Urmăream blogul Adelei de ceva timp și mai mereu mă amuzam de întâmplările povestite de ea, în stilul ei caracteristic, îmbibat cu umor și sarcasm.

Când am cumpărat cartea, știam deja la ce să mă aștept încă dinainte de a o deschide pentru prima dată. În ”Adela Spune”, carismatica bloggeriță face haz de necaz, explicându-ne pe înțelesul tuturor obiceiurile bărbaților, ironizând anumte obiceiuri și oferindu-ne răspunsuri haioase la unele întrebări.

Însă cartea nu este doar despre barbate. Adela ne delectează cu o serie de povestiri de tip reality show, care te vor face să exclami ”Been there, done that!”(în traducere liberă: și eu am trecut prin asta).

Ce mi-a plăcut cel mai mult? Pe lângă umorul de care dă dovadă Adela ( la unele capitole efectiv am râs în hohote), m-a impresionat și stilul ei de a povesti. Am citit cartea în două zile, și asta doar pentru că am avut o perioadă aglomerată, altfel sigur aș fi terminat-o într-o zi. Felul în care ne sunt relatate întâmplările te determină să nu lași cartea din mână până nu o isprăvești.

Leave a Reply