Încă de când au apărut, cărțile Irinei Binder au iscat o adevărată isterie. La fel ca și în cazul triologiei Fifty Shades, cititorii s-au împărțit în două tabere: fie erau înnebuniți de cărți și nu doar că le citeau, dar le și trăiau, fie au etichetat cărțile drept o telenovelă ieftină.

Pentru necunoscători, Fluturi este un roman autobiografic, prin care Irina ne face părtași la etape ale vieții sale. Oricâte păreri contradictorii ar exista, trebuie să îi dăm Cezarului ce e al Cezarului: ambele volume din Fluturi au fost scrise din suflet, iar dacă ești un cititor împătimit, nu ai cum să nu simți acest lucru. Irina a reușit să pună câte un sentiment în fiecare propoziție.

Cei ce au gusturi rafinate în ceea ce privește lectura, au etichetat cărțile ca fiind banale sau de prost gust. Întradevăr, nu vorbim despre un roman în urma căruia să rămâi cu adevărate lecții de viață sau a cărui filosofii să lase în urmă multe întrebări. Fluturi de Irina Binder este o lectură ușoară, potrivită pentru o după-masă relaxantă.

Leave a Reply