Franjuri, pompoane, perle, impletituri, broderii…. Tendinta etnica – sic este cea care revine in forta in acest an. Si este in cea mai mare forma. Printre culori vii, dar si motive folclorice, sandalele etnice sunt cele care vor atrage toate privirile asupra ta si asupra picioarelor tale.

Tendinta etnica este o tendinta colorata si festiva, o tendinta care se nuara printre cele mai frumoase ale sezonului. Deci daca nu iti doresti sa calatoresti pana in celalalt capat al lumii in acest an, nu e nicio problema. Sandalele etnice sunt cele care te vor duce pana in Mexic, din Mexic pana in Lima si de acolo pana pe Kilimanjaro. Fara bilet de avion.

Cea mai cunoscuta dintre tendinte ramane fara indoiala cea a modei aztece. Imprimeuri peruviene, inspiratii Maya si motive geometrice. Este o tendinta care revine in fiecare an si care vine la picioarele tale cu imprimeurile tip Wax, cu broderii de perle, cu pompoane si cu pietre made in Mexico, dar si cu sandale bling bling cu lantisoare si cu impletituri.

Sandalele etnice sunt de mare efect atat pe plaja cat si seara in oras. Sunt ideale pentru a dinamiza o tinuta. Se pot purta la fel de bine cu o perche de pantaloni scurti din piele cat si cu cel mai siplu tricou alb. Vei arata super stilata alaturi de o pereche de sandale cu pompoane sau cu broderii. Magic, nu?

In versiune fara toc sau cu platforma, sandalele etnice sunt micile bijuterii care iti vor completa de minune toate tinutele de vara. De la modelele mai incarcate, la cele mai simple, exista o pereche ideala pentru orice gust.

Cu siguranta ca nu vei rezista unei perechi de sandale cu franjuri si cu broderii din cele mai colorate perle si nu te vei opri la o singura pereche.

Leave a Reply