Ia culoarea neagra, cea mai sic non-culoare de pe planeta, adauga-i un strop de auriu, pentru latura sa pretioasa si vei obtine astfel una din cele mai in voga combinatii ale toamnei.

Se pare ca pantofii negri cu detalii aurii vor fi cei mai trendy in toamna anului 2015 si sunt cei care iti vor pune cel mai bine in valoare toate tinutele.

Botine, cizme, low boots, pantofi tip escarpen… toti pantofii in voga ai sezonului se impodobesc cu detalii metalice. Un detaliu ici, un alt detaliu colo, tocurile aurii sau varful auriu, tintele aurii… fie ca ai un stil mai rock, mai streetwear, mai clasic sau chiar ultra sic, pantofii cu detalii aurii sunt cei care te vor scoate din anonimat.

Si secretul atunci cand porti combinatia de negru cu auriu este urmatorul – dozajul. Mult negru, o mica tusa de auriu si rezultatul este unul minunat. Uneori o mica linie aurie este de ajuns pentru a face diferenta intre o pereche de chelsea boots clasice si una hiper sic.

Un mare avantaj- pantofii negri cu detalii aurii se pot purta atat la tinutele de zi cat si la cele de seara. Ia o pereche de cizme negre cu auriu pe care sa le porti la o pereche de pantaloni cu o lungime 7/8 sau la niste pantaloni indoiti pentru a le pune in valoare, la un top dragut si la o geaca de piele mai rock si ai cea mai frumoasa si cea mai trendy tinuta.

Atunci cand vine seara poarta pantofii tip escarpen in auriu si negru la o salopeta cu pantaloni lungi de femme fatale si la o poseta care sa se potriveasca cu bijuteriile. Un succes garantat. Geanta neagra cu fermoare aurii este si ea care poate completa de minune tinutele tale.

Leave a Reply