Daca ar trebui sa pastrezi o singura pereche de pantofi pentru noul sezon, ei bine aceasta ar fi cu siguranta o pereche de pantofi tip escarpen eleganti. In noul sezon insa trebuie sa ii alegi cu un toc grafic, bicolor sau chiar si cu bride asimetrice. Sunt cei care vor veni cu o buna doza de feminitate si de atitudine sic pentru toate tinutele tale. Sa vedem pentru ce modele vei opta.

Pantofii tip escarpen bicolori. Negri cu varful alb, albastri cu varful negru sau nude cu varful negru…. Culorile valseaza intre ele pentru a crea un contrast de stiluri pe pantofi. Tendinta bicolora este tendinta pe care trebuie neaparat sa te bazezi daca vrei sa vii cu o buna doza de culoare pentru un look monocrom.

Pantofii tip escarpen cu bride asimetrice. Un alt model must have pentru noul sezon. Pantofii cu jocuri de decupaje savante sunt foarte sexy dar si foarte glamour si au o alura foarte fina si delicata in acelasi timp. Alaturi de o rochie mai scurta vor avea un efect garantat.

Pantofii tip escarpen cu tocuri grafice. Pantofii cu toc cui ultra slim, pusi in valoare de unele detalii frumoase ne duc cu gandul la o capodopera arhitecturala. Cele mai indraznete dintre voi se pot lasa seduse de pantofii eleganti cu tocuri inversate sau ondulate, la fel de glamour.

Pantofiii tip escarpen cu bride in spate. Un rezultat foarte frumos, glamour, putin retro dar foarte trendy mai ales daca mizezi pe pantofii in nuante de pastel si daca ii porti alaturi de un costum elegant.

Pantofii cu varf ascutit – marii clasici. Sunt cei care vor veni cu o alura sofisticata si feminina pentru toate tinutele tale. In plus, au reusit sa detroneze pantofii cu varful rotund si devin din nou un must have din dreessing.

Pe care ii vei alege?

Leave a Reply