Se pare ca mai nou pantalonii din piele sunt o piesa vestimentara must have in orice sezon. O tendinta care s-a prelungit si in 2015. Din aceste motive iti spunem cum se poarta.

Oricine poate sa poarte pantalonii negri din piele, cu conditia sa stie cum sa si-i asume. Primul lucru de care trebuie sa tii cont – amestecul de materiale. Atat street, cat si rock, uneori chiar sic, pantalonii negri din piele arata minunat alaturi de un look care se joaca cu proportiile, cu texturile si cu nuantele. Se pot purta cu piese vestimentare din tweed, din lana sau transparente.

Deci pantalonii negri din piele se pot purta foarte bine alaturi de un top mai amplu, mai loose, simplu, dar si alaturi de un sacou si de un ghiozdan pe post de geanta.

De asemenea, o camasa mai ampla, va arata minunat alaturi de un look de working girl si va « sparge » latura rebela a pantalonilor, pentru ca tu sa obtii un look preppy. O poti alege fie din blugi, fie uni, fie cu imprimeuri.

Poti indrazni sa mizezi si pe contrastele de stiluri si de culori decat sa mizezi pe un look de motociclist din cap pana in picioare.

Pantalonii din piele mata sunt cei care iti flateaza silueta si care absorb lumina si se aseamana cu blugii negri. Cei stralucitori sunt mai greu de purtat dar sunt un statement.

In sezonul primavara –vara isi fac aparitia si pantalonii din piele suede. Se pot purta in nuante de pastel, neutre sau naturale. Cea mai frumoasa alternativa la pielea neagra. Vor arata minunat in nuante de camel, de bej sau de taupe si roz.

Slim, oversize, cu o lungime 7/8, pantalonii din piele sunt noii blugi ai sezonului. Sunt cei care te vor surprinde placut in acest nou sezon.

Leave a Reply