In acest sezon trebuie sa asociezi cele doua tendinte forte ale acestui nou sezon- pantalonii scurti cu o lungime 7/8 si baschetii. Adica cel mai minunat confort cu eleganta si glamourul. Pe locuri, fiti gata, luati notite…

In familia pieselor indispensabile ale sezonului a intrat si pantalonul scurt 7/8 dar si iubitii nostri bascheti. Daca atunci cand vorbim despre eleganta nimic nu se compara cu pantofii tip escapen cu toc, se pare ca fashionistele cele mai confortabile isi fac pe plac cu cele mai frumoase si mai trendy perechi de bascheti.

Cum trebuie sa porti baschetii alaturi de pantalonii scurti? In primul rand pantalonii scurti cu o lungime 7/8 trebuie sa fie slim sau drepti, sa degajeze picioarele. Trebuie sa fie si eleganti, cu pense si cu pliuri pe picioare. Cei din catifea sunt foarte trendy. Apoi, alegerea baschetilor nu depinde decat de tine. Tinutele mai clasice vor deveni mai cool alaturi de o pereche de bascheti colorati. Pentru o tinuta mai de efect poti miza pe combinatia pantaloni albi si sneakersi imaculati.

Si daca ne referim la bascheti imaculati, ne referim bineinteles la baschetii albi, la celebrii Stan Smith care au fost ales drept un must have de catre fashionistele din lumea intreaga. In plus, sunt ideali pentru un look urban si sportswear.

Iarna ii poti purta alaturi de o pereche de pantaloni negri, un pulover tip sweat si de un mantou oversize pastelat. Completeaza tinuta cu o poseta maxi metalizata. Vara trebuie sa porti si o pereche de pantaloni cu o lungime 7/8 alaturi de o camasa de blugi purtata desfacuta care sa puna in valoare cel mai frumos tricou cu mesaj.

Pantalonii cu o lungime 7/8 sunt cei care iti vor dezvalui gleznele cu cel mai sic stil.

Leave a Reply