Pe langa nuantele pastelate, cea de alb este un must have al sezonului primavara-vara 2015. Albul este nuanta vedeta a noului sezon si un must have. O nuanta minunata care isi confirma de fiecare data locul sau bine stabilit in dressingul tuturor fashionistelor.

Albul este o nuanta sic, epurata, minimalista. Iar in noul sezon albul, tendinta imaculata se poarta din cap si pana in picioare. Bascheti, dantela, accesorii, lasa repede deoparte toate piesele inchise la culoare pentru a-ti ilumina toate tinutele fashion de primavara.

Cum se poarta albul in aceasta primavara? Fata de alte culori, nuanta de alb este o nuanta care se potriveste cu orice tip de ten. Deci pune in valoare toate femeile, indiferent de morfologie, de culoarea tenului sau de stilul lor. Si deci se poate purta in 1001 feluri.

Il poti purta fie intr-o modalitate mai grafica, alegand piese vestimentare cu o croiala mai dreapta si mai structurata, fie mai casual alegand unele haine mai fluide, mai ample care pun si ele in valoare silueta.

Si un lucru e sigur- in acest nou sezon trebuie sa mizezi pe dantela alba. Nu ai cum sa dai gres cu ea. Vei iubi si tu latura sa romantica si bucolica. Dar si hainele crosetate care te vor ajuta sa iti pui in valoare feminitatea prin intermediul unor mici jocuri de transparenta.

Daca vei alege sa mizezi pe un total look white il poti accesoriza cu unele piese mai colorate pentru a crea un contrast indraznet. Baschetii colorati sau o geanta colorblock este cea care va face diferenta.

Iar cele care prefera albul in mici tuse pot miza pe baschetii albi, cei mai trendy in noul sezon. Sunt foarte usor de purtat si se asorteaza cu orice.

In primavara aceasta va trebui sa vezi viata in alb, nu in roz.

Leave a Reply