Fie ca vorbim despre destinatii indepartate pentru vacante, fie ca vorbim despre un week-end de relaxare sau de explorare urbana, in vara ce vine esti invitata la aventura. Dar si sa admiri si sa inviti soarele nu numai la tine in casa ci si la tine in dressing.

Verdele va fi fara indoiala culoarea verii. O culoare foarte naturala care a fost folosita de catre creatori care vin cu un vant de aventura si de exotism pentru tinutele tale.

Sic, army, etnic sau summer, ce tip de aventuriera vei fi in vara ce vine?

Tinuta army. Verde kaki, motive tip camuflaj sau topuri de ofiter… codurile army sunt cele care invadeaza strazile. Sandalele aurii pot insoti tinutele in timp ce o geaca mai larga tip cabas poate sublima o rochie.

Silueta sic. Look-ul de exploratoare poate sa fie si foarte sic. Te poti distinge prin cele mai vii culori si prin cele mai nobile materiale cum ar fi matasea, catifeaua sau tule-ul.

Spiritul etnic. Trebuie sa te joci cu motivele dar si cu materialele. Cele mai bune accesorii – pantofii cu toc.

Spiritul marin te va ajuta si el sa fii cea mai aventuriera. Dungile si imprimeurile sau broderiile cu ancora, galben si albastru… trebuie sa te simti in fiecare zi ca pe mare, bucurandu-te de briza si de cele mai frumoase aventuri.

Trebuie sa mizezi si pe un look de plaja, mizand pe piese vestimentare scurte, pe asocierea de motive sau de alb si verde. Sandalele tip gladiator inalte revin si ele in forta.

Un stil army, navy, marin, glamour…. Care va fi look-ul tau de aventuriera pentru aceasta vara? Suntem siguri ca toate sunt pe placul tau si ca iti este greu sa te decizi. Alege fara a mai stai pe ganduri piesele vestimentare forte care sa faca parte din aventura ta fashion.

Leave a Reply