Nu stii cum se poarta sandalele cu platforma? Atunci iti venim in ajutor cu cateva sfaturi care te vor ajuta sa fii cea mai fashion in vara ce vine si sa ai mereu o alura perfecta. Sandalele cu platforma sunt o alternativa perfecta la pantofii cu toc si te ajuta sa fii inalta fara sa te doara picioarele. Sunt si cele care confera mai mult stil tinutelor tale cat ai zice peste.

Sandalele cu platforma se poarta alaturi de rochii. Sandalele cu platforma arata foarte bine alaturi de rochii. Fie ele scurte sau mai lungi. Daca in dressingul tau in majoritate sunt rochiile lungi, boeme, foarte trendy, in acest an, cel mai bine ar fi sa mizezi pe sandalele cu platforma tip espadrila sau cu platforma din iuta.

Daca ai in dressing mai multe rochii scurte de seara, cel mai bine ar fi sa mizezi pe o pereche de pantofi cu toc din piele sau pe o pereche de sandale cu platforma cu strasuri de exemplu.

Sandalele cu platforma se poarta cu fuste. Dar nu cu fustele mulate tip creion. Fustele fluide din dantela sunt cele mai potrivite.

Sandalele cu platforma se poarta alaturi de o pereche de blugi. Blugii reprezinta o optiune ideala pentru a purta sandalele cu platforma. Nu iti mai ramane decat sa coordonezi stilul blugilor cu stilul pantofilor. O pereche de jeansi prespalati de exemplu va arata minunat alaturi de o pereche de sandale cu platforma si cu imprimeuri florale de exemplu.

Sandalele cu platforma pentru a merge la munca. Sunt oare prea cool pentru locul de munca? Cele din piele nu. Trebuie sa ai insa un look cat mai echilibrat. Acesta se poate obtine alaturi de de o fusta fluida sau de jeansii evazati pentru un look boem minunat.

Leave a Reply