Cu siguranta ca iubesti deja si tu baschetii datorita confortului si stilului cu care vin de fiecare data….baschetii, o vedeta a primaverii dar si a verii sunt cei mai buni aliati ai tai pentru sezonul estival.

Iata insa cum sa ii alegi pentru a nu da gres si pentru a fi cea mai frumoasa fashionista.

Pantofii de running multicolori. Sunt ideali pentru cele care iubesc confortul dar care vor sa fie trendy in acelasi timp. Si acum, pantofii de alergat se poarta chiar si cu un look mai rafinat. Alaturi de un look mai sobru si mai minimalist- un top cu volum si o pereche de pantaloni drepti vor arata cel mai bine.

Baschetii inalti metalizati. Daca iubesti tot ceea ce straluceste, sunt perechea de bascheti ideala pentru tine. Sunt cei care vin cu o alura street dar cu o tusa girly si originala in acelasi timp. Nuantele neutre precum bejul sau griul sunt valori sigure alaturi de acesti bascheti. Sunt cei care se vor potrivi de minune cu piesele de baza din garderoba.

Baschetii josi in nuante de alb. Sunt hyper trendy si sunt cei care modernizeaza orice tip de tinuta. Vor arata minunat in aceasta vara alaturi de un top mai sport si de o fusta de piele neagra. Nu miza insa pe un total look alb.

Pantofii slip-on fantezisti. Sunt cei mai confortabili pantofi si se poarta fara sireturi. Sunt si cea mai cool alternativa. Ii poti purta alaturi de un look cool si sofisticat dar si strict sau alaturi de un look fresh si colorat. Accesoriile vor completa de minune tinuta. Te poti juca si cu efectele de materiale si de texturi pentru a obtine cele mai frumoase tinute. Totul tine de a armonzia cat mai frumos toate elementele.

Leave a Reply