Ce ar fi sa porti rochia din dantela si in sezonul  toamna – iarna 2015-2016? Este cea care te va ajuta sa fii cea mai frumoasa si sa prelungesti zilele frumoase de vara. Iata cateva idei de tinute pentru a o purta fara moderatie.Cu siguranta ca stii deja ca rochia din dantela este un must have pentru iarna. Este romantica, lejera, eleganta si se poate purta peste tot. Ai purtat-o in aceasta vara atat la un garden party cat si la birou. Nu-i asa? Dar creatorii au decis ca aceasta se va purta si toamna si iarna ce vine. Dar cum?

Un look folk minunat. Alaturi de o vesta lunga tricotata si de cizme din piele sude fara toc, rochia din dantela poate deveni cheia unui look folk minunat. O cordeluta tricotata in par este detaliul care va pune tinuta in valoare.

Un look de motociclist trendy. Nu, rochia din dantela nu este rezervata doar fetelor cuminti si romantice. Ba din contra. Poate fi extrem de rebela daca este accesorizata asa cum trebuie. Deci alaturi de o geaca de piele si de cizme fara toc de motociclist vei obtine un look rockabilly minunat. Nuantele de camel sunt cele mai potrivite. O geanta neagra sic va completa de minune tinuta.

Un look parizian minunat. Alaturi de rochia din dantela poti avea un look BCBG minunat. Cea in nuante de roz este cea mai potrivita. Daca este pusa in valoare de o lavaliera cu atat mai bine. Alege sa porti mocasinii cu pompoane alaturi de rochia din dantela pe care sa o pui in valoare de un pardesiu mai evazat cu un rand dublu de nasturi. O capelina din fetru este cea care va sublima tinuta.

Esti gata sa fii cea mai frumoasa alaturi de dantela?

Leave a Reply