Pantalonii scurti sunt cei mai buni prieteni pentru zilele frumoase de vara. Dar nu stii cum sa ii porti? Ti se pare ca sunt mult prea casual? Sau mult prea largi? Este de ajuns insa daca ii asociezi cu piesele vestimentare care i se potrivesc cel mai bine si daca iti vei adapta look-ul morfologiei. Iata un mic ghid.

Si in acest an, fusta maxi si pantalonii scurti sunt piese vestimentare foarte apreciate in randul fashionistelor. Dar si pantalonii evazati care revin in forta in acest sezon pe scena modei. Cu siguranta ca au o alura de pijama, dar purtati cu stil te vor face sa fii cea mai fashion. Iata cateva sfaturi pentru a-i purta asa cum trebuie.

Feminitatea unei fuste, confortul unor pantaloni. Purtand o pereche de pantaloni evazati, vei cultiva arta subtilitatii. Cu ei vei simti lejeritatea unei fuste fara sa te temi insa ca vantul iti va expune lenjeria. Te vei simti foarte bine ramanand eleganta in acelasi timp.

Dar pentru a contrasta putin cu acest efect casual si relaxat poti privilegia modele sic, cu o curea si cu buzunare. O pereche de pantaloni scurti dintr-un material fluid, in nuante de corail de exemplu, este cea mai potrivita pentru vara.

Iar daca partea de sus este evazata nu uita ca topul trebuie sa fie cat mai apropiat de linia corpului sau cat mai sexy. Deci ai nevoie de un top care sa iti puna in valoare formele. Un maiou de exemplu, simplu dintr-un material vaporos este foarte potrivit.

In ceea ce priveste pantofii, poti miza pe o pereche de sandale cu toc. Dar sandalele fara toc pot sa fie si ele la fel de sofisticate. Vei accentua si latura casual a tinutei. Mai ai nevoie de o palarie panama si vei obtine un look perfect pentru vara.

Leave a Reply