Foarte fashion, baschetii colorati sunt cei mai trendy pantofi ai acestei veri. Baschetii colorati au aparut in anii ’70. Fie ca vorbim despre tenisi sau despre sneakrsi, acestia se regrupeaza sub acelasi nume, cel de sneakersi.

Urmeaza sfaturile noastre si vei fi alaturi de baschetii tai colorati cea mai sic si cea mai cool in aceasta vara.

O pereche de pantofi colorati trebuie sa faca parte de acum inainte din viata ta de zi cu zi. Te poti juca cu ei in total look, poti miza pe o pereche de pantofi unicolori, pe o pereche in alb si negru pe care sa le porti de preferinta cu piese de baza din dressing, care sunt croite foarte bine. Pentru un look contemporan trebuie sa mizezi totul pe o pereche de bascheti in nuante flashy.

Sneakersii au devenit un accesoriu in materie de moda care au bulversat toate codurile vestimentare. Acestia se pot purta de acum inainte chiar si la birou. Trebuie doar sa ii alegi in aceeasi culoare cu nuanta dominanta a tinutei tale. Culoarea sireturilor de exemplu poate sa fie combinata cu cea a topului de exemplu.

Modelele mai sport se pot purta chiar si seara alaturi de o rochie neagra. Evita insa rochiile care sunt in culori mult prea vii. O vesta sau un sacou de vara in nuante care se regasesc si pe baschetii tai sunt de ajuns pentru ca tu sa fii cea mai eleganta.

Trebuie sa alegi baschetii si in functie de morfologia ta. Daca esti mai mica sau mai inalta si fina poarta baschetii alaturi de culori puternice si motive iar daca ai forme mai rotunjoare trebuie sa alegi baschetii in nuante sobre si uni. Trebuie sa stii ca baschetii cu platforme sunt ideali pentru femeile mai inalte.

Tu cum vei purta baschetii colorati?

Leave a Reply