Palaria este accesoriul cel mai usor de purtat iar atunci cand este bine ales poate fi cel mai excelent detaliu de adoptat pentru a imbraca de minune o tinuta mult prea clasica. Trebuie sa stii insa care sunt cele mai sic si cele mai trendy palarii ale toamnei anului 2015 pentru a avea cele mai fashion tinute.

Palaria bob. Considerata mult timp un accesoriu de plaja de evitat, palaria bob revine in forta in acest an. Vedetele tale preferate il poarta deja.

Capelina. Este si va fi mereu foarte in voga. Culorile neutre precum bleumarinul si negrul sunt cele mai potrivite. Nu alege un model mult prea original deoarce capelina este deja impozanta.

Cascheta sportswear. Profita de ea pentru a transmite un mesaj. In tendinte este sa transmiti cu ajutorul ei un mesaj dezagreabil, ostentativ sau rebel.

Fedora. Este un mare clasic in materie de palarii. Fedora este distinsa si atemporala si se poate transforma in cel mai bun aliat al tau in viata de zi cu zi. Nu miza insa pe cele mai clasice modele. Pene, paiete, imprimeuri… nu fii simpla, fii originala.

Cascheta din piele. Este cea care va da mai mult caracter tinutelor tale din aceasta toamna. Trebuie sa apelezi la ea fara a mai sta prea mult pe ganduri, deoarece se poate purta atat ziua cat si seara.

Palaria bibi. Este un tip de palarie rezervata pe vremuri aristocratilor, un accesoriu reprezentativ pentru o anumita clasa sociala. Este insa datorita lui Kate Middleton un accesoriu sic fara pereche.

Boneta din lana. Nu se demodeaza niciodata si este cel mai bun aliat al tau atunci cand frigul isi face aparitia. Un model cu imprimeuri este cel mai potrivit. Cea cu urechi va veni cu un plus de fantezie pentru tinutele tale. Este accesoriul de sezon de care ai neaparat nevoie.

Leave a Reply