Dupa cu bine stii deja, tendinta anilor ’70 este o tendinta forte a anului 2015. Si una din cele mai ttendy piese vestimentare de purtat in vara anului 2015 va fi cu siguranta fuste din piele suede.

Fustele trendy din piele suede ale verii sunt lungi, scurte, cu franjuri… de toate pentru toate gusturile si toate stilurile. In nuante de bej, de negru sau de camel se va putea purta cu orice alta nuanta si se poate purta de minune mai ale alaturi de denim.

Un total look suede este si el posibil. Pentru asta ai nevoie de o fusta scurta din piele suede in nuante de camel, cu nasturi in fata si usor evazata pe care sa o porti alaturi de un top cu franjuri in aceeasi nuanta, alaturi de o pereche de cizme de vara si de o geanta cu franjuri.

Pentru un look mai urban poti moderniza totul cu accesorii si cu un top in nuante de albastru ciel.

Pentru cel mai fashion look poti miza fara probleme pe un top cropped si pe o pereche de sandale tip gladiator. Vei arata ca si o adevarata razboinica a modei.

Fusta din piele suede colorata cu un model asimetric este ideala pentru o alura sic si senzuala. O poti purta la un top mai larg negru, la o pereche de sandale cu franjuri cu toc si la o curea in aceleasi tonuri.

Fusta din piele suede se poate purta si in versiune mai lunga. Din piele fina si fluida, va arata minunat intr-un model cu talia inalta cu franjuri in partea de jos. O poti pune in valoare cu o camasa cu flori, cu o pereche de sandale nude si de cele mai colorate accesorii.

Tu cum vei purta fusta din piele suede in vara anului 2015?

Leave a Reply