Folosita pe vremuri pentru a tine cat mai bine o haina, cureaua a devenit incet-incet un accesoriu indispensabil pentru a sublima o silueta, un accesoriu care si-a facut marea reintoarcere pe podiumuri pentru colectiile primavara-vara 2015.

Cureaua poate sa fie atat fina cat si si XXL in noul sezon. Poate sa fie atat exuberanta cat si discreta. Deci este accesoriul indispensabil pentru orice tinuta.

Cureaua fina. Folosita pentru a accesoriza un palton sau o fusta cureaua poate sa fie foarte discreta. Un fir cat mai simplu sau cu un pandantiv, metal impletit .. aceasta are rolul de fermoar, este cea care tine haina fara sa stranga talia. Sau devine o bijuterie care se poarta in talie si nu la gat.

Cureaua boyfriend. Anul 2015 este anul stilului boyfriend. Purtata sub o bluza sau sub un sacou de costum, cureaua mai lata tip boyfriend este cea care iti va asigura mai mult stil.

Cureaua XXL. Cureaua XXL poate sa devina o piesa vestimentara in intregime, independenta. Din vinil sau din piele, neagra sau colorata este cea care va pune in valoare talia dar si bustul. Este si cea care atrage atentia si care se poate purta peste orice tip de haine.

Cureaua « obi » inspirata de celebrii sumo, din traditia japoneza, cu unele legaturi care se incheie in fata este si ea foarte trendy. Perfecta pentru un plus de feminitate pentru look-ul tau.

Deci, fie ea mai lata, mai fina, din piele, impletita sau innodata ca si la un kimono, cureaua trebuie sa se afle la tine in dressing in acest nou sezon. Si se poarta peste tot, in orice situatie.

Nu uita deci ca este sezonul siluetelor tip clepsidra in care talia va fi accentuata foarte fin prin intermediul unei curele asezata savant peste o rochie sau o vesta XXL.

Leave a Reply