Accesoriile sunt la mare cautare, fie ca le cumperi din magazinele online, fie din alte locuri acestea sunt foarte scumpe, asa a aparut si metoda handmade. Cuvantul handmade provine din limba engleza si se traduce prin lucru manual (facut de mana), asadar accesoriile handmade nu sunt altceva decat accesoriile facute de mana.

Decat sa dai o suma foarte mare de bani pe un accesoriu mai bine il creezi tu acasa. Pentru ca sa poti creea accesorii handmade trebuie sa ai imaginatia foarte dezvoltata si multa rabdare, deoarece timpul de lucru necesar efectuarii unor accesorii handmade poate varia de la cateva minute la cateva ore bune. Poti crea cu putina imaginatie de la bratari foarte simple sau cercei simpli la coliere si lantisoare foarte sofisticate care necesita foarte multa concentrare.

Cea mai simpla metoda de  a-ti procura materialele pentru creatii handmade este prin comandarea din magazinele online specializate. Daca aveti talent, imaginatie si cel mai important este sa aveti rabdare  si vrei sa creati ceva pentru voi, pentru cei dragi sau chiar pentru dezvoltarea unei mici afaceri aveti nevoie de o lista cu magazinele online care comercializeaza materiale de tip hobby, exista o lista foarte lunga si trebuie sa aveti rabdare pentru a face o selectie si pentru a gasii magazinul online care sa aiba toate materialele hobby pe care le doriti. Daca consideri ca magazinele online nu sunt OK,  poti alege o alternativa, acea alternativa este sa folosesti materialele pe care le ai prin casa. De exemplu ti-ai cumparat o bratara din margele si aceasta s-a rup sau coliere cu pandative micute care acum iti par banale le poti transforma asa cum vrei tu, poti crea o bratra personalizata luand un pandantiv cu initiala ta pe care il gasesti prin cutiuta ta de accesorii,  il pui pe un snur de ata il impletesti pui o margea apoi iar impletesti, mai pui o margea si continui asa pana ajungi la jumatate, unde pui pandantivul apoi impletesti si pui margele pana cat o termini. Asa ti-ai realizat o bratara handmade.

Leave a Reply