Cate o data, expunerea publica ( inclusiv pe retele de socializare ) atrege asupra unei peroane si personaje pe care respecitva persoana nu le-ar vrea in preajma sa. Ce putem sa facem atunci cand suntem jigniti si bagati cu forta in comentarii nefondate?

Va vom explica un exercitiu de deblocare energetica in 5 pasi:

  1. Gaseste un loc linistit, de preferat in fata unei fereste indreptata spre rasarit.
  2. In mod normal, cel ce ne agreseaza energetic n trimite diverse mesaje cu un continut jignitor. Un prim pas ar fi sa nu citesti tot mesajul, incearca sa-ti invigi curiozitatea. Daca respectivul va suna, inchide conversatia. Astfel, te aflii intr-un teritoriu pe care il controlezi energetic.
  3. In mintea mea, cel ce controleaza tot sunt eu, doar eu. Eu aleg la ce sa ma gandesc, vizualizez mintal ‘marea mea de ganduri’ si nu gasesc niciun intrus, nimeni nu imi pune in pericol castelul meu de ganduri.
  4. Imi pot simtii gandurile asemenea unei mari linistite si albastre. Cerul e limpede, apa este limpede, la fel si gandirea mea. Inspira si expira aerul puternic si sanatos al mintii tale, briza iti reimprospateaza starea de spirit, iar tu te gandesti la tot ce e frumos si tot ce te face fericit.
  5. Deschide ochii si bucura-te de noul tu, mult mai calm, mai fericit, mai increzator in sine si mult mai linistit interior. Acum, nu te gandii ca dupa primul exercitiu esti alt om, incearca sa repeti exercitiul o data pe zi sau chiar mai des..in caz ca te simti agresat energetic, retrage-te, inchide telefonul, stinge-ti laptopul, rupe-te un pic din realitate si plimba-te pe malul marii de ganduri din capul tau. Trebuie doar sa retii ca, tu esti singurul conducator al marii de ganduri si ca nimeni nu te poate detrona.

Leave a Reply