Fiecare om greseste la un moment dat, si niciunul dintre noi nu o facem intentionat. In acest articol ma voi axa pe greselile facute de femei, astfel am creat un top 5 greseli facute de femei.

1. Vrei o schimbare radicala a tunsorii. Sunt unele momente in care simti ca ai nevoie de o schimbare, sa aduci ceva nou in viata ta, nu stiu, poate pentru ca nu te mai simti bine in pielea ta, sau poate atunci cand treci printr-o pasa proasta si simti ca monotonia a preluat controlul. Oricum, oricare ar fi motivul aceasta reprezinta una din cele mai mari greseli prin care trece orice femeie.

2. Pui prea mult accent pe parerea celor din jur. Cu toti suntem fericiti cand aflam ca lumea din jurul nostru are o parere buna despre noi, dar ce se intampla atunci cand parerea lor nu este deloc asa cum ne asteptam? Nu ar trebui sa te afecteze deloc. Atata timp cat tu te simti bine in pielea ta si esti mandra de realizarile tale asta e tot ce conteaza.

3. Pantofii sofisticati duc la o seara nereusita. Pantofii cu toc ne fac sa ne simtim mai frumoase, da, dar ce se intampla atunci cand tocurile sunt mult prea inalte? Putem ajunge in situatia de a ne pierde echilibrul si mersul nostru sa devina un dezastru total si niciuna dintre noi nu isi doreste acest lucru.

4. Colega de munca a iubitului e mai frumoasa decat mine. Noi fetele avem tendinta sa nu ne vedem atat de frumoase pe cat suntem. Faptul ca esti mai scunda, mai grasa sau ca ochii ei sclipesc in intuneric mai tare decat ai tai e doar in capul tau! Increderea in sine e unul din cei mai importanti factori intr-o relatie, daca tu te simti frumoasa asa te vede si el.

5. Secretele, nu raman chiar secrete. Unele dintre noi folosesc barfitul ca mijloc de integrare in societate. Gandeste altfel, tu ai putea avea o prietenie adevarat cu cineva ce te pune la curent cu toate barfele din cercul de prieteni din care faci parte? Barfa nu face decat sa ne strice imaginea.

Leave a Reply