Grijile sunt la baza societatilor de asigurari, daca nu ne-am face griji ca am putea face accident cu masina, nu am avea asigurare, daca nu ne-am face griji ca ceva s-ar putea intampla cu imobilul nostru, normal ca nu ne-am face asigurare etc. Insa, exista unele persoane care isi fac prea multe griji, nu spun ca nu este bine sa iti asiguri imobilul sau masina, este normal sa o faci, dar trebuie sa iti tii grijile in frau. Exista multe evenimente neplacute in viata care ne fac sa fim mai atenti si mai grijulii pe viitor, insa nu trebuie sa lasam grijile sa ne acapareze viata, astfel vom avea mereu o atitudine pesimista si trista. Grijile sunt normale, dar nu trebuie lasate sa ne distruga, asa ca sfaturile de mai jos te vor ajuta sa iti tii grijile sub control.

griji

Trebuie sa accepti uneori ca lucrurile sunt ok chiar daca nu sunt perfecte sau pe cat de bune ai vrea tu sa fie. Nu trebuie sa fii mereu in cautarea acceptarii celor din jur, nu lor trebuie sa le placa felul tau de a fi sau cum te imbraci sau orice altceva. Trebuie ca tie sa iti placa toate astea, nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu parerea celor din jur, deoarece atata timp cat tu esti increzator in fortele proprii, vei emana incredere si respect de sine, iar cei din jur vor receptiona asta si te vor stima.

Ai grija sa iei mereu masuri de siguranta pentru a preveni intamplarile rele sau ghinionul. Incearca sa fii pregatit mereu in legatura cu lucrurile rele ce s-ar putea intampla, si astfel vei scapa de griji. Daca anticipezi o perioada in care banii vor fi o problema, incearca sa reduci chetuielile din timp si sa renunti la mofturile care in cheltuie banii fara a fii necesar. Fii mereu pregatit si nu vei avea de ce sa iti faci griji.

Leave a Reply