De-a lungul timpului, berea a devenit cea mai cunoscuta bautura din lume, gustul sau amar nfiind savurat zilnic de milioane de barbati si nu numai. Insa berea este nu numai buna de baut, dar poate fi folosita si in alte scopuri nu numai ca si bautura.

berea

1. Berea te poate ajuta sa adormi – Pastilele de dormit contin extras de hamei, care este deasemenea prezent si in bere. Astfel, poti sa iti speli asternuturile cu apa in care ai adaugat si jumatate de pahar de bere, astfel va ramane in asternuturile tale un miros subtile de hamei care iti va da o stare de somnolenta.

2. Iti ofera o stare relaxanta – poti folosi berea si pentru a iti relaxa picioarele la sfarsitul zile. Un lighean cu o jumatate de sticla de bere si apa pana la glezne iti va relaxa bataturile si iti va trata pielea pentru a te relaxa.

3. Poate fi folosita ca inalbitor – berea scoate foarte usor orice pata pe care ai putea sa o faci din greseala pe covor. Daca ai o pata pe covor, toarna putin bere si las-o sa intre bine in covor pentru cateva minute, iar apoi foloseste o carpa uscata pentru a sterge bine zona patata scapand astfel de urata pata. Apoi cu o solutie din apa si sapun, spala pata pentru a inlatura berea din fibra covorului.

4. Poate curata bijuteriile – poti folosi o carpa inmuiata in bere pentru a iti curata bijuteriile de aur, deoarece acidul carbonic din bere dizolva murdaria si substantele uleioase de pe ele, recapatandu-si aspectul stralucitor.

5. Dizolva rugina – o carpa inmuiata in bere te poate scapa de rugina daca o lasi sa stea o ora pe o zona in care a aparut rugina.

6. Controleaza si scade tensiunea sangvina – nu berea in sine este responsabila pentru scaderea tensiunii, ci mai degraba hameiul continut de aceasta. Un ceai din hamei uscat ivi va reduce tensiunea la valorile normale in nu mai putin de 10 minute.

7. Poate curata si mobila – o carpa inmuiata in bere cu care sa iti stergi mobila, ii va da acesteia o stralucire foarte frumoasa si va preveni depunerea prafului.

Leave a Reply