Probabil multi dintre voi ati auzit de Andrea Pirlo, un adevarat superstart al fotbalului italian, care a cunoscut faima la echipa de fotbal A.C. Milan. Astazi el evolueaza pentru echipa de fotbal Juventus Torino, dar in trecut a mai avut si o scurta aventura la Inter Milano, netinand cont de marile rivalitati dintre cele trei echipe.

Desi este foarte cunoscut lucrul ca italienii au vaste cunostinte vestimentare si au adus un aport considerabil in dezvoltarea stilului. La ei a te imbraca bine este o arta, arta denumita de catre ei Sprezzatura. Chiar daca acestia se duc fie la picnic, fie au o iesire de seara in oras stiu cum sa se imbrace sau sa se asorteze.

Profesionalismul de care Andrea Pirlo da dovada i-a adus un respect foarte mare atat din partea fanilor celor trei echipe, dar a reusit sa castige respectul si al altor suporteri de pe mapamond.

Putina inainte sa devina deja un trend, Pirlo incepuse sa isi lase barba sa creasca, lucru ce i-a facut pe multi sa il asemene cu cunoscutul actor Chuck Norris, lucru care l-a cam nemultumit, dar acesta da o dovada enorma de profesionalism atunci cand incalta ghetele de fotbal la fel cum reusea Chuck Norris sa joace in cele mai de succes filme ale lui. Tinutele care le poarta Pirlo in afara terenului ne dau dovada ca fotbalul nu e singurul lucru in care acesta are vaste cunostinte, si, de altfel, nici echipamentul echipei la care evolueaza nu e singurul care i se asorteaza perfect. Asadar, Pirlo putem spune ca il putem incadra in topul celor mai bine imbracati fotbalisti, alaturi de legenda vie David Beckham sau Balonul de Aur al anului 2014 Cristiano Ronaldo, daca doriti sa urmati o cariera fotbalistica si veti aparea in prim plan este de indicat sa adoptati unul din stilurile celor trei fotbalisti enumerati mai sus.

Leave a Reply