Sexul, este un subiect tabu al zilelor noastre, ca esti la inceput sau ai o oarecare experienta in aceasta arta, ca pana la urma este oarta, mereu vei avea ceva de invatat. In acest articol va vom prezenta cateva lucruri de stiut despre sex. E normal sa te documentezi inainte daca esti la inceput de ‘drum’, curiozitatea ajuta in acest domeniu.

Primul lucru de stiut este ca, barbatii te plac oricum, chiar crezi ca pe ei ii intereseaza daca tu porti o lenjerie sexi sau cine stie ce costum, ori ca nu ai unghiile facute la picioare? Ei bine, nu, mintea lor deja te-a vazut goala. Hainele pentru ei sunt un obstacol, degeaba te imbraci, ei vor doar sa te vada goala. Nu spun ca lenjeriile intime sexy sau costumele sunt inutile, pentru pasionatii de aceste ‘partide’ sunt ca cireasa de pe tort, dar majoritatea barbatilor vor dorii sa le dai jos cat mai repede si sa treceti in pat.

Pe locul doi se afla orgasmul feminin, este o senzatie de neuitat, dar din pacate nu toate femeile reusesc sa ajunga la orgasm doar prin penetrare. Studiile americane arata ca o treime din femei nu sunt capabile sa ajunga la orgasm. Nu te invinovatii sau mai rau, nu-l invinovatii pe el, in acest caz puteti aplea la diferite jucarii sexuale sau pur si simplu spune-i partenerului tau sa-si focuseze atentia pe clitorisul tau.

Pe al treilea loc s-ar afla dilema masturbarii, nu, nu esti singura femeie care o face. Sfatul principal dat de experii despre sex este ca inainte sa-l faci cu cineva, mai bine exerseaza singura ! Masturbarea iti poate parea ciudata, rusinoasa sau chiar sa te simti vinovata, dar in secolul XXI lumea s-a schimbat, probabil sunt oameni mai crediciosi care vor citii acest articol si ma vor invinuii, dar fiecare e liber sa faca ce vrea cu corpul lui. La inceput o sa te simti stanjenita, dar cu timpul o sa ajungi sa te cunosti si sa stii ce,cum si cat trebuie pentru a fi satisfacuta.

Leave a Reply