barbatul

Ai cunoscut un barbat care pare a fi perfect pentru tine, si iti doresti sa afli daca este bun in pat sau nu, insa iti este frica ca acesta sa nu te considere o usuratica daca te culci cu el prea repede, ei bine, felul sau de a fi il tradeaza daca este bun in pat sau nu.

Se imbraca bine, insa nu prea bine – daca barbatul tau se imbraca frumos insa nu este nici obsedat de aparenta sa, atunci acesta este un semn ca este un amant bun. Daca el este obsedat de propria sa aparenta, cel mai probabil ca in pat va fi la fel de obsedat de propriile sale nevoi si te va critica daca nu ii convine ceva. Insa daca el nu se ingrijeste si nu ii pasa deloc de felul in care arata, inseamna ca este un barbat lenes, iar in pat tu vei face toata „treaba”.

Danseaza bine – daca barbatul pe care vrei s ail alegi este un bun dansator, inseamna ca are abilitatea de a se coordona foarte usor, fiindu-i la fel de usor sa isi coodoneze fiecare miscare in pat. Trebuie sa fii atenta daca partenerul tau poate simti ritmul muzicii, daca varaiaza miscarile de dans etc. Daca el este rigid si abia reuseste sa scoata doua miscari de dans chinuite, atunci la fel de „bine” se va descurca si in pat. Ai grija insa, daca este un bun dansator dar se da in spectacol pe ringul de dans, cel mai probabil ejaculeaza prematur sau este egoist in pat.

Felul in care conduce masina – un barbat care mereu va sta la coada si va respecta fiecare regula de circulatie din legislatie va lua intotdeauna premiul pentru cel mai grijuliu sofer, insa nu va lua niciodata premiul pentru cel mai bun amant, deoarece va fi mereu grijuliu si speriat sa nu greseasca cu ceva. Pe de alta parte, daca partenerul tau se crede in Fast and Furious si crede ca toti participantii la trafic sunt datori sa se fereasca de el, atunci va fi prea plin de el, prea egoist si prea lenes pentru a te face sa te simti bine. Balanta intre cele doua este idealul, un barbat care conduce cu grija dar si atentie dar profita de oportunitatile ce i le ofera traficul, care stapaneste bine masina si manevreaza volanul fara probleme si stie cand e timpul pentru acceleratie sau frana, va fi barbatul ce te va duce in lumea placerilor.

Face sport – daca barbatul tau se antreneaza, face miscare regulat si se mentine in forma, atunci ai in fata un barbat ideal in pat, deoarece are incredere in propriile forte, isi poate coordona usor miscarile si circulatia sangelui este una foarte buna, deoarece cu totii bine stim unde merge sangele barbatilor atunci cand sunt excitati. Daca practica sporturi de anduranta precum inot, ciclism sau alergat, ai noroc, deoarece va rezista mult in pat. Ai grija sa nu dai peste un obsedat de sport care este mereu la sala, deoarece astfel de barbati incearca sa isi mascheze nesiguranta prin pachetele de muschi.

Leave a Reply