Traim intr-o societate plina de probleme  si grijile  de acasa sau cele de la munca iti strica in fiecare zi bunadispozitie. Nu mai ai suficient timp pentru ati petrece timpul impreuna cu familia ta si trebuie sa renunti si la activitatiile care ii faceau placere. Stresul isi pune amprenta asupra psihicului si copului tau, esti nervos si obosit si nimic nu iti mai aduce zambetul pe buze. E timpul sa faci o schimbare in viata ta sa fii din nou fericit.

Inceteaza sa te mai plangi

Nu te mai plange mereu ca iti lipseste ba una ba alta sau ca tu nu poti sa faci un anumit lucru . In viata poti face orice iti doresti deoarece esti o fiinta independenta. Nu incepe prin a spune nu pot…ci incearca si o sa reusesti.

Gandeste pozitiv

Optimismul este constructiv, iar in viata trebuie sa fii echilibrat psihic pentru a fi cu adevarat fericit. Hraneste-ti mentalul cu ganduri constructive, pozitive, ganduri de iubiresi speranta. O astfel de gandire te va ajuta sa-ti schimbi viata in bine si sa fii mai fericit.

Bucura-te de orice gest si lucru marunt

Bucura-te in fiecare dimineata ca ai deosebitul privilegiu de a fi in viata, ca esti sanatos, ca poti sa aiubesti, ca iti poti petrece timpul cu familia sau cu prietenii tai. Bucura-te de natura, de razele soarelui, de cerul albastru, de copii, de muzica, de viata. Poti sa te joci ca un copil, sa razi din toata inima, sunt atatea lucruri marunte care ne pot aduce zambetul pe buze atunci cand suntem tristi. Chiar si persoanele care sunt grav bolnave se bucura din plin de viata si au o atitudine pozitiva.

Nu am timp…nu pot

Nu am timp…nu ai suficient timp pentru tine ? Acum este momentul potrivit pentru a trece ala actiune si sa incerci sa-ti organisezi mai bine timpul si iti poti pune in ordine prioritatile. Nu pot…incepand de acum poti, pentru ca tu esti cel responsabil de aceasta situatie. Ivesteste efort si energie in actiunile pe care doresti sa le desfasori in viitor si vei reusi sa faci tot ceea ce ti-ai propus.Poti sa faci orice doresti si acum este momentul potrivit sa incepi o viata noua.Tu stii cel mai bine ce te face fericit asa ca nu mai astepta, actioneaza acum si fericirea isi va face loc  in viata ta.

Leave a Reply